Sport

Sport

http://nikkoparklodge.com/plus.google.com/share?url=http://nikkoparklodge.com/tobu-station-hostel/ Licht staat voor energie en LED staat voor energie zuinig.

Putra Heights Energie is hard nodig om sportieve prestaties te kunnen leveren. In de vrije tijd of beroepsmatig brengen veel mensen tijd door in en op sport accommodaties en sportvelden.  Het is daarom meer dan belangrijk dat voldoende aandacht wordt besteed aan de inrichting van deze ruimtes, velden.

De kwaliteit van de verlichting in en op de accommodaties, velden  draagt bij aan het optimaal genieten tijdens het sporten. Veiligheid, duurzaamheid en bespeelbaarheid van de accommodaties worden door het toepassen van de juiste verlichting een feit.

Emilux heeft een speciaal assortiment van energie zuinige LED verlichting voor toepassing in en op  sportaccommodaties,  sportvelden. De armaturen voldoen aan de normen welke gesteld worden voor sportaccommodatie aan de door de Nederlandse NOC/NSF  en Duitse DIN18032 norm. De speciaal toegepaste afschermingen bieden een optimale bescherming tegen met kracht omhoog geschoten ballen en/of voorwerpen. De floodlight armaturen bieden een hoge lichtopbrengst en helpen verblinding te voorkomen.

De energie efficiënte onderdelen dragen bij aan minder energie verbruik en hoger lichtrendement. Welke voor sportverenigingen bijdragen aan een lagere energierekening en hierdoor een steentje bij aan een beter milieu.

sport